Utazás a föld körül part I. /Svájci alpok/

[postlink]http://fishingtube.blogspot.com/2011/04/utazas-foldkorul-part-i-svajci-alpok.html[/postlink]

http://www.youtube.com/watch?v=6p8mUW39SP0endofvid
[starttext]Ennek a videónak tényleg nem adtam sok időt,hogy teljes egész legyen belőle.Az after effekt nitrókkal és a többféle zenei összeállítással és az áttűnéses effektekkel együtt,mindössze 3 óra alatt összeállítottam.Ezáltal vannak benne hibák,de van benne látványos elem ami feldobja a filmet.Tudom többet kellett volna foglalkoznom vele,de ez már a gyorsaságról szólt ami a minőség rovására ment.Nem gond,mert a saját hibáiból tanul az ember.[endtext]

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fasza kis videó ez is. Imádom a hegyeket. Bár a tengert is. Meg úgy általában bárhova elkirándulgatnék, de nem fér a keretbe. Így legalább láthatom ezeket a szép helyeket. Csak így tovább!

Üdv: Zsóti

Angler írta...

Kösz haver! Majd a tengerekről is csinálok videót.Végül is utazunk a földkörül.Ha már tényleg nem juthatunk el ilyen szép helyekre,akkor legalább videón nézhetjük.Mivel nagy természetvédő vagyok és a horgászattal együtt a természet szeretetét is magamba szívtam,így nyilvánvaló,hogy a videók témája is ezt tükrözi.Na akkor hajrá és várom a kreatív témákat!